Gratis verzending vanaf 25,-*
Kies voor gemak met 'Achteraf betalen'
Gratis retourneren*
Support
0
Review Logo9,2 @ KiyOh

Verzenden & retourneren

Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en/of beoordelen, tenzij anders vermeld.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Bij aankoop van een eSports controller, kan men zonder opgave van redenen, het artikel gratis retour sturen. Bij alle overige artikelen zijn de kosten van de retourzending voor rekening van de consument. Gratis retourneren is alleen mogelijk voor consumenten uit Nederland.

Je kunt het artikel alleen terugsturen als:

  • het artikel compleet en onbeschadigd is.
  • in de originele staat en fabrieksverpakking is.

Je maakt gebruik van het recht van retourneren door contact met ons op te nemen per e-mail. Stuur ons een e-mail met daarin jouw ondernummer en jouw reden van retour. Wij zullen je vervolgens een retourlabel toesturen. Met het verzendlabel kan je het pakket via PostNL retourneren. 

E-mailadres voor retouren: [email protected]

Je kunt het artikel opsturen naar: 
t.a.v. Consoleskins
Stoomloggerweg 8 - Unit 2.7
3133 KT Vlaardingen
Nederland

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Consoleskins niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gezonden artikelen.

Het bedrag staat binnen enkele dagen (maximaal 14 dagen), na verwerking van het retour op je rekening. Is het meer dan twee weken geleden dat je iets retour hebt gestuurd en is je retour niet verwerkt bij je saldo, dan kun je het beste contact opnemen met ons opnemen via de e-mail.

Bij een bestelling boven de € 25,-- betaal je binnen Nederland en boven de € 150,-- naar België geen verzendkosten. Wanneer de bestelling na het retourneren minder dan het bedrag voor gratis verzending bedraagt, worden er verzendkosten in rekening gebracht. Retourneer je jouw gehele bestelling? Dan worden de verzendkosten altijd teruggestort. Tenzij je hebt gekozen voor een snelle levering (€20), dit is een dienst dat niet wordt gecrediteerd.

Voor producten die worden vervaardigd op basis van individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn geldt een aangepast retourbeleid.

Ruilen

Het ruilen van een artikel voor een ander artikel van Consoleskins, geldt als een nieuwe bestelling. Je retourneert je oude bestelling binnen 14 dagen na ontvangst en geeft je nieuwe bestelling door zoals je gewend bent.

Snel regelen in je account

Volg je bestelling, bekijk facturen of retourneer een artikel.

Kom je er niet uit?

Whatsapp ons

ma t/m vr 09.30 - 16.30
za t/m zo gesloten
Antwoord binnen 2 werkdagen

E-mail

Antwoord binnen 2 werkdagen

Email ons

Social media

Antwoord binnen 2 werkdagen

9,2Review LogoWij scoren een 9,2 op KiyOh

Consoleskins

Stoomloggerweg 8 - Unit 2.7
3133 KT Vlaardingen
Nederland Bekijk op Google Maps

BTW: NL854548518B01
KVK: 61919322
IBAN: NL63 INGB 0006 3700 40