Gratis verzending vanaf 25,-*
Kies voor gemak met 'Achteraf betalen'
Gratis retourneren*
Support
0
Review Logo9,2 @ KiyOh

CS Extra Snelle Controller Oplaadkabel voor PS4/Xbox One – Micro USB

Productomschrijving

Deze snelle lader laadt tot wel 5x sneller op dan een normale oplader omdat er meer stroom (5 ampère) wordt doorgegeven. Daarnaast blijft deze oplaadkabel van 2, 3 of 5 meter strak in je controller zitten en valt er niet uit tijdens het gamen.

Met deze micro usb naar usb kabel van 2, 3 of 5 meter laad je controllers met een micro usb aansluiting op. Dankzij de stevige en elastische kabel van gevlochten textiel breekt deze kabel niet snel. Je hebt dus niet elke paar maanden een nieuwe kabel nodig. Met een kabellengte van 2, 3 of 5 meter is deze kabel langer dan gemiddeld. Zo laad je de controller op zonder dat je dicht bij de console hoeft te zitten en heb je alle bewegingsvrijheid tijdens het gamen.

Micro usb kabels

Je gebruikt een micro usb kabel om controllers of andere accessoires met een micro usb aansluiting op te laden. Een micro usb aansluiting is hoekig en past maar op 1 manier in je controller of accessoire. Veel nieuwe controllers hebben een ovale usb C aansluiting. Kijk dus goed welke aansluiting jij hebt voor je een oplaadkabel koopt. Met deze micro usb kabel kan je naast opladen ook de controller met je computer verbinden. Sluit je controller aan op je computer met deze usb kabel van 2, 3 of 5 meter om de controller zonder batterijen van stroom te voorzien.

Snelladers

Met de juiste snellader laad je jouw controller of accessoire extra snel op. Deze snelle lader laadt tot wel 5x sneller op dan een normale oplader omdat er meer stroom (5 ampère) wordt doorgegeven. Snelladers hebben een groter vermogen, zodat jouw controller of accessoire sneller opgeladen kan worden. Gaming controllers ondersteunen snelladen en je laadt dan ook de controller op maximale snelheid op met deze oplader.

Deze kabel is geschikt voor PlayStation 4 en Xbox One controllers.

Productspecificaties

EAN
8720168209931

Reviews

5 / 5Based on 5 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Lisandro op 8 December 2022
    Erg goede kabel! Laadt lekker snel op en is lekker lang
  • 5 / 5
    Gepost door: Christiaan op 22 November 2022
    De kabel is lekker lang en laadt goed en snel op :)
  • 5 / 5
    Gepost door: Tom op 14 November 2022
    Echt een top kabel, lang en laadt lekker snel op!
Schrijf je eigen review

Zojuist bekeken