Gratis verzending vanaf 25,-*
Kies voor gemak met 'Achteraf betalen'
Gratis retourneren*
Webshop KeurmerkSupport
0

Ontvang 20% korting op alle DIY itemsOntvang 20% korting op alle DIY itemsmet de kortingscode DIY20

0
Review Logo9,2 @ KiyOh

Ontvang 20% korting op alle DIY itemsOntvang 20% korting op alle DIY itemsmet de kortingscode DIY20

CS eSports Controller PS5 - Wit 3D Grip

eSports
Productomschrijving

Wordt de beste in de eSports-arena met deze op maat gemaakte Sony DualSense eSports controller. De controller heeft alle mogelijkheden die je van een DualSense gewend bent met extra eSports opties.

Als pro gamer wil je maar 1 ding: een unieke gaming controller. Veel beter dan deze eSports controller wordt het niet. Met onze controller haal je een controller in huis waar je vrienden jaloers op zijn en je de tegenstander uit het veld speelt.

Wij gebruiken 100% officiële PlayStation Wireless DualSense controllers en maken daar een eSports ontwerp van. De behuizing van de originele controller wordt door ons vervangen voor het vernieuwde ontwerp met eSports buttons. Geniet van een uniek, geëvolueerd ontwerp met iconische lay-out en verbeterde joysticks.

De controller wordt kant-en-klaar en speelklaar bij jou thuis afgeleverd. Plug en play.

Deze controller bevat de volgende onderdelen:

 • 100% Officiële Sony PlayStation Wireless DualSense controller
 • Custom back shell met programmeerbare eSports buttons (2 stuks)
 • Instructies voor het in-game programmeren van de eSports buttons

eSports buttons

Ben jij een pro-gamer met een passie voor eSports? Dan zijn onze eSports buttons met programmeerbare back buttons een must-have voor jou! Wij maken eSports controllers om je te helpen de beste speler te worden die je kunt zijn!

Onze eSports controllers voegen extra functies toe aan de standaardcontroller. Wij geloven dat er een betere manier is om te spelen en hebben daarom de grenzen verlegd om een betere game-ervaring te creëren. Wij vergroten de behendigheid door de voorheen ongebruikte vingers aan de achterkant te gebruiken. De knoppen te plaatsten waar je vingers rusten, kunnen wij de reactietijd versnellen en de prestaties verbeteren omdat de duimen nooit de thumbsticks verlaten.

De functie van de eSports Buttons kunnen naar wens ingesteld worden. 12 knoppen kunnen toegewezen worden aan de achterste knoppen: X, O, vierkant, driehoek, D-Pad (boven, onder, links, rechts), L1, L2, R1 en R2. De knoppen kunnen op elk gewenst moment in-game toegevoegd worden door het activeren van de programmeerstand (door het indrukken van een toetsencombinatie). Instructies voor het in-game programmeren van de back buttons worden meegestuurd met de bestelling.

Upgrade: 6 in 1 verwisselbare humbsticks

Wil je meer controle over je thumbsticks? Dan zijn onze 6 in 1 verwisselbare thumbsticks de oplossing voor jou. De in hoogte verstelbare thumbsticks verbeteren de flexibiliteit en het comfort van de joysticks. De thumbsticks worden geleverd in drie verschillende hoogtes:

 • 17 mm.
 • 14.5 mm.
 • 11 mm. 

En met twee verschillende oppervlakten: 

 • Concave (3x)
 • Domed (3x)

Mix en match je thumbsticks in hoogte en in grip voor meer controle en meer wins!

Upgrade: hair triggers

De hair triggers verminderen onnodige triggerbewegingen door de reactietijd in te korten. De trigger reactie wordt teruggebracht naar 0.5 millimeter voor L1/R1 en 2 millimeter voor L2/R2 - ideaal voor schietspellen zoals Call of Duty, Fortnite en APEX. 

Upgrade: remappable L3 + R3

Standaard kunnen alleen de knoppen X, O, vierkant, driehoek, D-Pad (boven, onder, links, rechts), L1, L2, R1 en R2 naar de achterste eSports knoppen worden gekopieerd. Wil je de L3 en R3 ook kunnen kopiëren naar de eSports knoppen? Dan is dit de upgrade die je wilt aanvinken.

Productspecificaties

EAN
8720168207937

Reviews

4 / 5Based on 2 reviews
 • 3 / 5
  Gepost door: Anoniem op 22 Februari 2022
  Controller werkt goed. Vind het wel veel geld voor een controller, maar ja is een keuze.
 • 5 / 5
  Gepost door: MM197 op 10 November 2021
  betere kwaliteit dan scuf en waard voor het geld
Schrijf je eigen review

Zojuist bekeken

Consoleskins CS eSports Controller PS5 - Wit 3D Grip
ConsoleskinsCS eSports Controller PS5 - Wit 3D Grip
Op voorraad
€169,99€149,99 Incl. btw