Gratis verzending vanaf 25,-*
Kies voor gemak met 'Achteraf betalen'
Gratis retourneren*
Support
0
Review Logo9,2 @ KiyOh

CS eSports Controller PS5 - Dark Galaxy

eSports THEMED
Productomschrijving

Met onze eSports-controller voor de PS5 ben je klaar om je gaming-ervaring naar nieuwe hoogtes te tillen. Ervaar ultra-aanpasbare besturing, profiteer van hair triggers voor snelle reacties en geniet van verwisselbare thumbsticks voor perfecte controle op maat. Daarnaast biedt de controller extra comfort en grip, zodat je urenlang kunt gamen zonder concessies te doen. En met compatibiliteit met zowel de PlayStation 5 als pc, ben je flexibel en kun je het beste uit beide werelden halen. Verbeter je gameplay, verhoog je prestaties en domineer het spel met onze eSports-controller voor de PS5 en pc.

Voordelen PS5 eSports Controller:

  • Ultra-aanpasbare besturing.
  • 4x instelbare achtertoetsen.
  • Snelle reacties met muisklik triggers voor L1, L2, R1, R2 (alleen bij ELITE en MASTER versie).
  • 6 in 1 verwisselbare joystickdoppen voor optimale grip (alleen bij MASTER versie).
  • Extra comfort tijdens lange gaming-sessies.
  • Verbeterde prestaties in competitieve games.
  • Compatibiliteit met PC-gaming.

Ultra-aanpasbare Besturing: Pas het aan naar jouw wensen

Onze eSports-controller voor de PS5 biedt een ongeëvenaard niveau van aanpasbaarheid. Met ultra-aanpasbare besturingselementen kun je de controller volledig afstemmen op jouw speelstijl en voorkeuren. Pas niet alleen de programmeerbare knoppen aan, maar ook de gevoeligheid van de thumbsticks, de reactiesnelheid van de hair triggers en zelfs de intensiteit van de vibratie. Met deze uitgebreide aanpassingsmogelijkheden kun je een persoonlijke gaming-ervaring creëren die perfect bij jou past.

4 instelbare achtertoetsen: Verhoog je reactiesnelheid

Onze eSports-controller voor de PS5 is uitgerust met 4 instelbare achtertoetsen, waardoor je tijdens het gamen een extra voordeel hebt. Deze toetsen bevinden zich aan de achterkant van de controller, binnen handbereik van je vingers. Door belangrijke commando's aan deze toetsen toe te wijzen, kun je je reactiesnelheid verhogen en sneller schakelen tussen acties. Met de mogelijkheid om 12 knoppen toe te wijzen, waaronder X, O, vierkant, driehoek, D-pad, L1, L2, R1 en R2, kun je je strategie optimaliseren en je concurrentie voorblijven. Of je nu snel wilt bouwen in een bouw- en schietspel of snel wilt herladen in een first-person shooter, de instelbare achtertoetsen geven je een voorsprong op je tegenstanders.

Bij de MASTER versie is het ook mogelijk om de L3 en R3 toe te wijzen aan de achtertoetsen. 

Instructies voor het in-game programmeren van de achterknoppen worden meegeleverd met je bestelling.

Muisklik triggers: Verbeterde respons en nauwkeurigheid (alleen bij ELITE en MASTER versie)

Onze PS5 eSports-controller is uitgerust met muiskliktriggers, waardoor je kunt profiteren van verbeterde responsiviteit en precisie tijdens het gamen. Met muiskliktriggers op de L1, L2, R1 en R2 knoppen kun je sneller en nauwkeuriger reageren, vooral in snelle actiespellen zoals shooters. Door de verkorte reactietijd en de geoptimaliseerde gevoeligheid van deze triggers, kun je je tegenstanders een stap voor blijven en je schietvaardigheden naar een hoger niveau tillen. Bereid je voor op een meeslepende en intense gamingervaring met de muiskliktriggers van onze eSports-controller voor de PlayStation 5.

Verwisselbare thumbsticks: Perfecte controle op maat (alleen bij MASTER versie)

Wij begrijpen dat elke gamer unieke voorkeuren heeft als het gaat om thumbstick-gevoeligheid en controle. Daarom hebben we onze eSports-controller voor de PS5 uitgerust met 6-in-1 verwisselbare thumbsticks. Je kunt kiezen uit drie verschillende hoogtes (17 mm, 14,5 mm en 11 mm) en twee verschillende oppervlakken (concave en domed) om de perfecte combinatie te vinden die aansluit bij jouw speelstijl. Of je nu op zoek bent naar meer precisie, snelheid of comfort, deze verwisselbare thumbsticks stellen je in staat om je gameplay aan te passen en de volledige controle te behouden.

High performance grip: Langdurig comfort en stabiliteit

We begrijpen dat comfort tijdens langdurig gamen van groot belang is. Daarom hebben we onze eSports-controller uitgerust met een high-performance grip. Deze grip zorgt voor een stevige en comfortabele handgreep, zelfs tijdens de meest intense gaming-sessies op de PlayStation 5. Voorkom ongewenst wegglijden en behoud maximale controle over je gameplay. De high-performance grip van onze PS5-controller is speciaal ontworpen om je gaming-ervaring te verbeteren en je focus op het spel te behouden.

Verhoogde prestaties: Een voorsprong op de concurrentie

Onze eSports-controller is ontworpen om je prestaties te verbeteren en je een voorsprong te geven in competitieve games. Met aanpasbare knoppen, hair triggers en verwisselbare thumbsticks kun je je gaming-ervaring optimaliseren op basis van je persoonlijke voorkeuren. Door de reactietijd te verkorten en de precisie te vergroten, kun je sneller reageren op situaties en de concurrentie overtreffen. Met onze eSports-controller voor de PS5 haal je het maximale uit je gaming-potentieel.

Connectiviteit: Plug-and-play functionaliteit

Onze eSports-controller is speciaal ontworpen voor de PlayStation 5 (PS5) en is volledig compatibel met de console. Met naadloze draadloze connectiviteit en plug-and-play functionaliteit kun je direct aan de slag met je gaming-avontuur. De controller wordt kant-en-klaar en speelklaar bij jou thuis afgeleverd, zodat je meteen kunt genieten van de verbeterde functionaliteit en prestaties van de PS5-controller.

Compatibiliteit met pc-gamers: Breid je gaming-mogelijkheden uit

Onze eSports-controller biedt niet alleen compatibiliteit met de PS5, maar ook met pc-gamers. Of je nu speelt op je PlayStation 5 of pc, je kunt profiteren van dezelfde verbeterde prestaties en aanpassingsmogelijkheden. Sluit de controller eenvoudig aan op je pc en geniet van dezelfde nauwkeurigheid, reactiesnelheid en ergonomie waar je vertrouwd mee bent. Met onze controller ben je niet beperkt tot één platform en kun je je gaming-mogelijkheden uitbreiden.

Gebruiksvriendelijkheid: Gemakkelijk in gebruik

Wij begrijpen dat gebruiksgemak belangrijk is tijdens het gamen. Onze eSports-controller is intuïtief ontworpen, zodat je direct kunt beginnen met spelen. Met ergonomische knoppen en een intuïtieve lay-out biedt de controller een naadloze bediening. Sluit de controller aan, synchroniseer met je PS5 en je bent klaar om te gamen zonder gedoe. Met onze eSports-controller ervaar je zowel eenvoud als plezier in één.

Productspecificaties

EAN
8720168209375
Merk
Consoleskins
Platform
PlayStation 5, PC
Type verbinding
Wireless (Bluetooth), Wired (USB-C)
Compatibiliteit
PS5, Windows 7+, MacOS, iOS 10+
Gewicht
300 gram
Poorten
USB-C, 3.5mm Stereo Headset Jack

Reviews

5 / 5Based on 3 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Toine op 6 November 2023
    Naast het feit dat het een erg prettige controller is om mee te gamen (met name FPS) werd ik ook uitermate goed geholpen door het CS-team. Ik had een fout gemaakt tijdens mijn bestelling, hierop volgend namen zij snel contact ...
    Naast het feit dat het een erg prettige controller is om mee te gamen (met name FPS) werd ik ook uitermate goed geholpen door het CS-team. Ik had een fout gemaakt tijdens mijn bestelling, hierop volgend namen zij snel contact met mij op en werd het opgelost. Daarnaast hebben zij ook nog kort voor sluitingstijd ervoor gezorgd dat mijn bestelling op tijd af was. Hierdoor had ik de controller toch nog vóór mijn vakantie in handen. Ik raad deze controller zeker aan voor iedereen die de volgende stap wilt zetten in het gamen. Denk aan games zoals Fortnite, Warzone, Apex legends en andere shooters. Ik bedank het hele CS-team, jullie zijn toppers!
  • 5 / 5
    Gepost door: Roy op 28 December 2022

    Gewoon een mooie controller perfect voor snelle actie spellen de back buttons kunnen worden ingesteld voor elke knop die...

    Gewoon een mooie controller perfect voor snelle actie spellen de back buttons kunnen worden ingesteld voor elke knop die je wil en de R en L toetsen zijn vlug met reageren

    • +Snelle levering
    • +Goede kwaliteit
    • +Mooie kleuren
    • +Makkelijk te activeren
  • 5 / 5
    Gepost door: Dennis op 9 November 2022
    Zeer goede controller, het design maakt het helemaal af!
Schrijf je eigen review

Zojuist bekeken

Consoleskins CS eSports Controller PS5 - Dark Galaxy
ConsoleskinsCS eSports Controller PS5 - Dark Galaxy
Op voorraad
€190,00€180,00 Incl. btw