Gratis verzending vanaf 25,-*
Kies voor gemak met 'Achteraf betalen'
Gratis retourneren*
Support
0
Review Logo9,2 @ KiyOh

CS Controller PS5 - Great Wave Custom

Productomschrijving

Neem controle over je PlayStation 5 console met deze op maat gemaakte Sony PS5 DualSense draadloze controller. De controller heeft alle mogelijkheden die je van een DualSense gewend bent.

Als fanatieke gamer wil je maar 1 ding: een unieke gaming controller. Veel mooier dan deze custom controller wordt het niet. Met onze controller haal je een stijlvolle controller in huis waar je vrienden jaloers op zijn.

Wij gebruiken 100% officiële Sony PS5 DualSense draadloze controllers en maken daar een eigen ontwerp van. De behuizing van de originele controller wordt door ons vervangen voor het vernieuwde ontwerp. Geniet van een uniek, geëvolueerd ontwerp met iconische lay-out en verbeterde joysticks.

De controller wordt kant-en-klaar en speelklaar bij jou thuis afgeleverd. Plug en play.

Deze controller bevat de volgende onderdelen:

  • 100% Officiële Sony PS5 DualSense draadloze controller
  • Custom front shell (voorkant)

Laat gamewerelden tot leven komen met de Sony PS5 DualSense draadloze controller voor de PlayStation®5-console. Ontdek een diepere, ongelooflijk meeslepende game-ervaring waarmee je de actie daadwerkelijk in je handen kunt voelen. De DualSense™ draadloze controller biedt meeslepende haptische feedback, dynamische adaptieve triggers en een geïntegreerde microfoon, en dat allemaal in een iconisch en comfortabel ontwerp.

Draadloze controller aansluiten op PS5 consoles

Om je draadloze controller te koppelen aan je PS5 console, sluit je de controller aan via USB. Nadat de controller is gekoppeld, kun je hem draadloos gebruiken.

Let op: deze controller werkt niet op de PlayStation 4.

Koppelen met een PC of Mac

Je kunt de draadoze controller op een Windows-pc aansluiten via Bluetooth of via een compatibele USB type-C®4 kabel. Bluetooth-compatibiliteit is afhankelijk van de hardware van je computer. Apple-computers met MacOS Catalina of hoger ondersteunen een Bluetooth-verbinding met de DualSense draadloze controller.

Je draadloze controller kan ook worden gebruikt met compatibele games en applicaties op je pc of Mac.

Opladen met een usb type-C®4 kabel

Je gebruikt een usb type-C®4 kabel om de controller of andere accessoires met een usb type-C®4 aansluiting op te laden. Een usb C aansluiting is ovaal en past maar op meerdere manieren in je controller of accessoire. De usb C aansluiting wordt steeds vaker gebruikt. Veel nieuwe controllers hebben een ovale usb C aansluiting. Met een usb C kabel kan je naast opladen ook de controller met je computer verbinden. Sluit je controller aan op je computer met een usb C kabel om de controller zonder batterijen van stroom te voorzien.

Productspecificaties

EAN
8720168207258
Merk
Consoleskins
Platform
PlayStation 5
Type verbinding
Draadloos
Type controller
Gamepad
Programmeerbare knoppen
Nee
Force feedback
Ja

Reviews

0 / 5Based on 2 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Marco van den Drift op 28 Maart 2023
    Mooie controller namens mijn zoon. Snel geleverd!
  • 4 / 5
    Gepost door: Felyx op 23 Mei 2022
    Leuke shell, goede kleuren combi en fijn geholpen!
Schrijf je eigen review