Gratis verzending vanaf 25,-*
Kies voor gemak met 'Achteraf betalen'
Gratis retourneren*
Support
0
Review Logo9,2 @ KiyOh

Door Consoleskins, 1 oktober 2021

Wat zijn de voordelen van eSports controllers?

Esports, het is een relatief nieuw fenomeen dat de laatste tijd steeds meer aandacht naar zich toe begint te trekken. Esports worden met de dag populairder, net als gamen zelf. Gamen is een uitlaatklep voor vele mensen, maar ook performance gamen wordt steeds populairder. Mensen willen alsmaar beter worden in alles wat ze doen, en gamen is hier beslist geen uitzondering op. Maar wat kan je nou doen om echt het onderste uit de kan te halen als het om gamen gaat? Het geheim zit hem in de controller!

Echte gamers zijn altijd bezig met beter worden, en een groot deel daarvan zit natuurlijk in jezelf. Het andere deel zit hem echter in jouw apparatuur, denk hierbij aan jouw console of PC, en misschien wel het belangrijkst, de controller. Elke gamer weet dat je zonder controller niet kan gamen, maar wat weinig mensen weten is dat het hebben van een goede controller echt een verschil kan maken in hoe jij jouw favoriete games speelt. De controller is het enige punt van interactie tussen jou en de games waar jij zo van houdt, en eigenlijk is het best gek dat we daar niet meer aandacht aan besteden.

De perfecte oplossing voor dit probleem is natuurlijk een Esports controller. Dit zijn kwaliteit controllers met extra functies die jou kunnen helpen om altijd het beste uit jezelf te halen. Maar wat zijn nou eigenlijk de voordelen van zo’n Esports controller? Allereerst zijn ze gemaakt voor lange sessies, de handvaten zijn daarom extra comfortabel. Zo krijg je minder snel last van je handen en voel je je ten alle tijden op je gemak tijdens het spelen. Esports controllers hebben ook een extra paar knoppen en triggers aan de achterzijde van de controller die jou makkelijk toegang geven tot belangrijke in-game functies. Esports controllers bieden veel mogelijkheden als het gaat om personalisatie, zo kan je de thumbsticks gemakkelijk verwisselen en ook de programmeerbare knoppen op de achterzijde kan je gebruiken voor alles wat je hartje begeert. Dit is natuurlijk een groot voordeel voor iedere gamer, zo kan je alles optimaal instellen zodat jij te alle tijden op je best kan presteren.

Personalisatie mogelijkheden is dan ook één van de belangrijkste dingen om op te letten bij het kopen van een nieuwe Esports controller. Let erop dat de controller goede ergonomische grip heeft, en ook de programmeerbare knoppen op de achterkant van de controller zijn van groot belang voor jouw gaming performance. Het spreekt natuurlijk voor zich, maar let er ook op dat de controller die je koopt matcht met de console die je hebt, heb je een PS5 koop dan een PS5 Esports controller!

Al met al kan een Esports controller echt een merkbaar verschil maken in jouw game kwaliteiten, en wie wil dat nou niet? Gamen wordt nog leuker dan het al was met een nieuwe Esports controller, en de voordelen van deze aankoop zijn al snel duidelijk te merken. Bekijk ons aanbod eSports controllers.

Reacties

  • Door Roy, 1 oktober 2021

    Beste,<br />
    <br />
    2 weken terug een PS5 weten te bemachtigen, alleen speelde ik altijd met een backbutton op de PS4. Ik heb een 2e controller en deze zou ik graag met ESport backbuttons willen. Is dit mogelijk met mijn eige...

Reacties

Laat je reactie achter en discussieer mee

* Verplichte velden