Gratis verzending vanaf 25,-*
Kies voor gemak met 'Achteraf betalen'
Gratis retourneren*
Support
0
Review Logo9,2 @ KiyOh

Door Consoleskins, 1 april 2022

CS eSports PS5 Controllers

Ben jij een pro-gamer met een passie voor eSports? Dan zijn onze eSports buttons met programmeerbare back buttons een must-have voor jou! Wij maken eSports controllers om je te helpen de beste speler te worden die je kunt zijn! De PS5 controller is geschikt voor de PS5 en PC.

Inbouwservice PS5
Heb jij een gaming controller en wil je daar een eSports controller van maken? Dat kan met onze eSports inbouwservice! Jij stuurt jouw controller naar ons op en wij maken daar een eSports controller van. De controller wordt vervolgens kant-en-klaar en speelklaar bij jou thuis afgeleverd. Plug en play. 


Beoordelingen


Klik op de afbeelding om alle reviews te lezen.

Wat is een eSports controller in het kort?
Onze PS5 eSports controller kenmerkt zich in het gebruik van vier paddles. Door de strategische positionering van de paddles, de click hair triggers, de 6 in 1 verwisselbare thumbsticks en high-performance grip, zijn onze eSports controllers geliefd bij professionele gamers over de hele wereld. Onze controllers geven jou het concurrentievoordeel dat nodig is om games te winnen! 

Neem nooit genoegen met minder
We gebruiken de functies van de DualSense-controller en voegen nieuwe functies to om de game-ervaring voor gamers te verbeteren. Onze eSports controllers is gemaakt voor maximaal comfort, of je nu één uur of honderden uren speelt. Bovendien zorgt de high-performance grip voor meer houvast tijdens jouw meest intense games. 

Verbeter je spel
Onze eSports PS5 controllers zijn ontworpen voor jouw speelstijl. Kies uit tal van opties om de concurrentie te verslaan! 

Back paddles
Wij vergroten de behendigheid door de voorheen ongebruikte vingers aan de achterkant te gebruiken. Door paddles te plaatsten waar je vingers rusten, kunnen wij de reactietijd versnellen en de prestaties verbeteren omdat de duimen nooit de thumbsticks verlaten. De paddles zijn eenvoudig in te stellen. 

Hair Triggers
Onze hair triggers verminderen onnodige triggerbewegingen door de reactietijd in te korten. De trigger reactie wordt teruggebracht naar 0.5 millimeter voor L1/R1 en 2 millimeter voor L2/R2 - ideaal voor schietspellen zoals Call of Duty, Fortnite en APEX. 

Verwisselbare thumbsticks
Wil je meer controle over je thumbsticks? Dan zijn onze 6 in 1 verwisselbare thumbsticks de oplossing voor jou. De in hoogte verstelbare thumbsticks verbeteren de flexibiliteit en het comfort van de joysticks. De thumbsticks worden geleverd in drie verschillende hoogtes met twee verschillende oppervlakten: domed of concave. 

Vragen?
Heb je vragen over onze PS5 eSports controllers en de verschillende modellen? Neem contact met ons op via WhatsApp of reageer via onderstaand formulier. Klik op de groene WhatsApp button rechtsonder op je scherm om een gesprek met ons te starten. Op werkdagen zijn wij tussen 09:30 en 16:30 uur aanwezig op WhatsApp om al jouw vragen te beantwoorden. 

Reacties

  • Door M.kaldenbach, 1 april 2022

    De master controller beter , als de edge van Sony?

Reacties

Laat je reactie achter en discussieer mee

* Verplichte velden