Affiliate / Sponsoring aanmelden

Consoleskins werkt samen met GamerCentral.

Het is nu mogelijk om je aan te melden als streamer / content creator / blogger of vlogger voor onze website (GamerCentral), en een affiliate te worden. Binnenkort zal het ook mogelijk zijn om dit te worden voor Consoleskins (na verhuizing e-commerce systeem). De websites kennen veel overlap met elkaar qua producten en valt onder hetzelfde beheer.

Wat houdt dat in?
Door een affiliate van ons te worden, start je als het ware een partnership met ons. Bij elke toekomstige sale welke afkomstig is via jou, daar ontvang je een procentuele vergoeding voor. Standaard commissie betreft 5%, met uitzondering voor games (2%).

Wat moet ik doen?
De sponsoren moeten zich aanmelden als publisher bij Awin. Je aanmelden als publisher is gratis bij Awin. Er dient enkel 5 euro te worden overgemaakt voor verificatie, en wanneer je aangemeld bent ontvang je deze 5 euro op je accountbalans. 

Wanneer het account is aangemaakt en je verificatie compleet is, dan kan jij je nu gaan aanmelden voor ons affiliate programma.

Je kan ons vinden door te zoeken op GamerCentral NL: awin.com/nl/publishers/adverteerder-directory

Is het gelukt? dat is mooi! Stuur ons even een mail ter bevestiging, en wij zorgen ervoor dat je geaccepteerd wordt binnen AWIN als affiliate.
Stuur bij deze mail ook jouw publisher ID en naam binnen AWIN. Op basis van deze gegevens zullen wij een affiliate link beschikbaar stellen welke je kan gebruiken naast het standaard promotiemateriaal (Feed, banners en overige). 

Voor meer informatie, contacteer ons via info@consoleskins.nl met als onderwerp 'Affiliate - AWIN'.

Service van Consoleskins

  Voor 14:00 besteld: dezelfde werkdag verzonden (m.u.v. controllers 1-3 werkdagen i.v.m. verwerkingstijd)

  Gratis verzending v.a. 25,-

  24/7 klantenservice

  iDeal, PayPal, Achteraf Betalen & meer

  Klantbeoordeling 9/10
 

© 2014 - 2021 Consoleskins | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel