Reparatie en inbouwservice

Is jouw PS4 controller (V2) kapot of heb jij een PS4 (V2) controller thuis liggen en wil je daar weer een springlevende controller van maken. Dan kan dat! 

Klik hier om ons aan te spreken op WhatsApp. Wij zijn op werkdagen van 09:30 tot 16;30 hierop bereikbaar.

Wat kan je door ons laten doen?
- Reparatie uitvoeren 
Heb je last van stick drift, of drinken erover heen gekregen, of heb jij de controller aangezien voor een rugby bal?Inbouwservice. Heb je een kapotte behuizing? Of zijn je thumbsticks versleten, knoppen blijven hangen, of werken de triggers niet meer als voorheen? 
Ombouwservice. Wil je van jouw huidige PS4 controller een eSports Pro of Elite controller maken. Klik dan hier om naar het juiste artikel te navigeren.

Wat is het voordeel van een eSports controller?
Het eSports-ontwerp voegt extra knoppen toe aan de achterkant van je controller die met je middelvingers worden bediend. Onze achterste knoppen zijn in-game naar wens in te stellen De achterste knoppen bootsen de acties van de knoppen aan de voorkant na, waardoor de duimen op de thumbsticks kunnen blijven zitten. Meer snelheid. Meer controle. Meer overwinningen.

Onze ELITE eSports controllers voegen ook twee ingebouwde trigger stops toe aan het ontwerp. Gebruik Trigger Stops om maximale controle te krijgen over je L2 en R2 knoppen. Het vermindert de vertraging bij het indrukken van de triggers en zorgt voor een snellere responsetijd. Verbetert je nauwkeurigheid en in-game prestaties bij o.a. Call of Duty, Battlefield, Fortnite en APEX.

Belangrijk! Onze inbouwservice is alleen geschikt voor generatie 4, 5 controllers. Heeft jouw PS4 controller een lichtbalk in het touchpad van de controller, dan is jouw controller geschikt. Meer informatie over de verschillende generaties vind je hier

Mocht je vragen hebben over onze inbouwservice, neem dan gerust contact met ons op via onze klantenservice

Sorteer op
  • Reparatie / Inbouw service - keuzelijst
    Reparatie / Inbouw service - keuzelijst

    Reparatie - keuzelijstIs jouw PS4 controller (V2) kapot of heb jij een PS4 (V2) controller thuis liggen en wil je die weer repareren? Selecteer dan het jusite item wat jij gerepareerd wilt hebben.

    Mocht je hier iets even over…

Sorteer op

Service van Consoleskins

  Voor 14:00 besteld: dezelfde werkdag verzonden (m.u.v. controllers 1-3 werkdagen i.v.m. verwerkingstijd)

  Gratis verzending v.a. 25,-

  24/7 klantenservice

  iDeal, PayPal, Achteraf Betalen & meer

  Klantbeoordeling 9/10
 

© 2014 - 2021 Consoleskins | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel