Disclaimer

Wat betreft de informatie op de webshop, garandeert Consoleskins niet dat deze accuraat of compleet is. Consoleskins kan in geen geval aansprakkelijk of verantwoordelijk worden gesteld voor schade van welke aard die voortvloeid uit of veroorzaakt wordt door of in verband staat met het gebruik van onze webshop. 

De informatie op onze webshop wordt alleen voor promotionele en reclamedoeleinden openbaar gemaakt. Te denken valt aan alle informatie, beelden, foto's, handelsmerken, producten en meer algemene elementen. Wanneer je materiaal wilt downloaden of kopieren, is dit alleen toegestaan voor persoonlijk en privegebruik. Wij bieden geen garanties voor de afwezigheid van schadelijke programma's voor jouw computer, laptop, iPad etc. Te denken valt aan virussen, programmafouten en bijvoorbeeld Trojan horse. 

Auteursrechten

Alle gegevens op de Consoleskins webshop zijn exclusief eigendom van ons bedrijf. Te denken valt aan informatie, beelden, foto's, logo's, video's, handelsmerken, producten, advertenties, acties etc. Al het hiervoor genoemde is door auteursrechten en wetten op handelsmerken beschermd tegen ongeoorloofd gebruik.

De gebruikte merknamen en logo's van Sony en Microsoft zijn eigendom van de desbetreffende organisaties. Bij de artikelen betreft het bewerkte afbeeldingen. Echter behoren de volledige rechten toe aan de desbetreffende merkauteurs.

Webwinkelrecht

Graag willen wij je verwijzen naar het Europese ODR platform rondom de rechten van de consument bij webwinkels. Hier kan men een klacht indienen en verder behandelen: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Service van Consoleskins

  Voor 14.00 besteld, vandaag verzonden*

 Controllers binnen 1-2 werkdagen bezorgd

 Gratis verzending v.a. 25,-

  14 dagen bedenktijd*

  24/7 klantenservice

  iDeal, PayPal, Achteraf Betalen & meer

  Klantbeoordeling 8,8/10

© 2014 - 2020 Consoleskins | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel